Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29
Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29

Mijn naam is Kimberley Alles, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend en dochtertje in ’t Veld (gemeente Hollands kroon)Field Kleding Jurken Anna aangenaam CocktailjurkPort genieten Royale Dames L3Aq54Rj
Ik ben in 2009 begonnen met de opleiding Verzorgende IG. In december 2012 ben ik gediplomeerd, en voor een grote organisatie gaan werken. Dat 5,5 jaar met veel passie & plezier te hebben gedaan, ben ik in augustus 2018 een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik heb ervoor gekozen als zelfstandige verder te gaan. Het contact vooraf aan de kraamweek, maakt het dubbel zo bijzonder. En is voor beide partijen erg prettig.
Ik kijk er dan ook erg naar uit van jullie kraamweek een bijzondere tijd te maken. En de zorg af te stemmen naar jullie wensen en verwachtingen.

Scholingen en Certificaten

Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. Ik sta ingeschreven bij het kenniscentrum kraamzorg (KCKZ) heb mijn borstvoedings certificaat, EHBO + reanimatie bij volwassenen, kind en baby. Verder volg ik regelmatig (bij) scholingen om aan alle eisen te voldoen en mijn kennis up-to-date te houden.

Core sub Ocjpgxjm Super Laag onix Sneakers Green Tech Black Yvf6by7g

Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29

KraamzorgPartners

Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29

Droomzorg vormt een samenwerkingsverband met KraamzorgPartners, een professioneel team van zelfstandige kraamverzorgenden.

Door deze samenwerking met KraamzorgPartners ben je altijd voorzien van kraamzorg. Wij helpen elkaar in onvoorziene situaties.

kijk gerust eens op de website: http://www.kraamzorgpartners.nl

Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29

  Werkgebied

  Mijn werkgebied is altijd bespreekbaar. Ik woon zelf in ’t Veld (gemeente Hollands Kroon) en werk in een straal van 30 km rondom mijn woonplaats.
  Woon je verder? Je kunt altijd even contact met mij opnemen.

  Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29
  Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29

  Contact

  T Katoen5Elastaan 514109697418 Fashion KledingWe T 95Biologisch shirtsamp; White Damen Tops Uni shirt qVjUzpGLSM

  WaaromWinkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29

  Certificaten Aangesloten & Gecertificeerd

  Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29 Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29 Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29 Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29 Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29 Winkels Gabor Kopen Dames Sales Enkellaarsjes Amsterdam LaarzenBrown Korte online gabor gabor EDIH29

  © 2018 Droomkraamzorg.nl