Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw
Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw

Mijn naam is Kimberley Alles, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend en dochtertje in ’t Veld (gemeente Hollands kroon)Etos LongsleeveMedium For Tops Shirtsamp; oliver s Her Collectie S Blue Kinderen oliver outlet rCxBoedW
Ik ben in 2009 begonnen met de opleiding Verzorgende IG. In december 2012 ben ik gediplomeerd, en voor een grote organisatie gaan werken. Dat 5,5 jaar met veel passie & plezier te hebben gedaan, ben ik in augustus 2018 een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik heb ervoor gekozen als zelfstandige verder te gaan. Het contact vooraf aan de kraamweek, maakt het dubbel zo bijzonder. En is voor beide partijen erg prettig.
Ik kijk er dan ook erg naar uit van jullie kraamweek een bijzondere tijd te maken. En de zorg af te stemmen naar jullie wensen en verwachtingen.

Scholingen en Certificaten

Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. Ik sta ingeschreven bij het kenniscentrum kraamzorg (KCKZ) heb mijn borstvoedings certificaat, EHBO + reanimatie bij volwassenen, kind en baby. Verder volg ik regelmatig (bij) scholingen om aan alle eisen te voldoen en mijn kennis up-to-date te houden.

Winkel Vrouwen Rood moncler Smooth Glanzende Sale Moncler Amsterdam Jassen Collectie Eindhoven outlet moncler Down Stof exodCB

Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw

KraamzorgPartners

Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw

Droomzorg vormt een samenwerkingsverband met KraamzorgPartners, een professioneel team van zelfstandige kraamverzorgenden.

Door deze samenwerking met KraamzorgPartners ben je altijd voorzien van kraamzorg. Wij helpen elkaar in onvoorziene situaties.

kijk gerust eens op de website: http://www.kraamzorgpartners.nl

Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw

  Werkgebied

  Mijn werkgebied is altijd bespreekbaar. Ik woon zelf in ’t Veld (gemeente Hollands Kroon) en werk in een straal van 30 km rondom mijn woonplaats.
  Woon je verder? Je kunt altijd even contact met mij opnemen.

  Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw
  Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw

  Contact

  Rokken Online outlet RokNoir oakwood Verkooppunten Dames Aanbiedingen oakwood Leren Oakwood Bestellen c4L5j3RAq

  WaaromOnline Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw

  Certificaten Aangesloten & Gecertificeerd

  Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw Online Korting Petten grote Soldar Jeans Nederland Heren AvignonMuts pepe Pepe Mutsenamp; m8vO0Nnw

  © 2018 Droomkraamzorg.nl