Nike De Flow Performance Service Sportkleding Slim ZwartDames FitTop Beste LqzVUjGpSM

Prijzen Ballerina gabor Ballerinas Dames Klassieke PumpsSchwarz amsterdam Gabor Zwart gabor GMpqUVSz

Het wordt een sim only abonnement. Dat staat vast. Het enige waar je nog over twijfelt is of je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt of een abonnement voor één of twee jaar. In deze blog helpen we je een handje met kiezen. We bespreken in deze blog het voordeel en het nadeel van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.


Voordeel: flexibel

Je bent natuurlijk reuze flexibel met een maandelijks opzegbaar abonnement. Zoals de naam al zegt, kun je het abonnement iedere maand opzeggen. Komt er een interessant aanbod voorbij? Dan hoef je niet eerst uit te zoeken tot wanneer jouw huidige abonnement alweer loopt. Telefoonproviders strooien regelmatig met aantrekkelijke kortingen. Internetkortingen, de mogelijkheid bundels maandelijks bij te stellen, meer belminuten voor minder kosten, razendsnel internet in de verste uithoeken van de wereld. Noem maar op. Lijkt één van deze aanbiedingen jou ideaal? Dan wissel je binnen een maand van abonnement en hoef je niet te wachten op het verlopen van jouw langdurige abonnement.

Prijzen Ballerina gabor Ballerinas Dames Klassieke PumpsSchwarz amsterdam Gabor Zwart gabor GMpqUVSz

Een abonnement dat je maandelijks kunt opzeggen is ook ideaal voor mensen die binnenkort in het buitenland gaan wonen of andersom, die een bepaalde tijd in Nederland wonen. Je maakt gebruik van het abonnement tot je weer het land uit bent.

Nadeel: duurder

Het grootste nadeel van een maandelijks opzegbaar abonnement is dat je er vaak wat meer voor betaalt. De telefoonprovider loopt namelijk het risico dat jij het abonnement binnen korte tijd opzegt. Een maandelijks opzegbaar abonnement kan wel 20 tot 30% duurder uitvallen dan een abonnement waar je één of twee jaar aan vastzit. Daarnaast bieden abonnementen van één of twee jaar vaak betere service. Omdat telefoonproviders klanten natuurlijk het liefst aan zich binden, gooien ze hun charmes in de strijd. De deal moet zó goed zijn, dat iemand het ervoor over heeft een paar jaar vast te zitten. Die fantastische deals ontbreken vaak bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Maar niet altijd! Houd bijvoorbeeld onze website goed in de gaten, dan zie je dat er ook voldoende aantrekkelijke aanbiedingen bestaan voor maandelijks opzegbare sim only abonnementen.

Conclusie

Een maandelijks opzegbaar abonnement is ideaal voor mensen die niet vast willen zitten aan abonnementen van één of twee jaar. Voor mensen die zich niet laten verleiden door aantrekkelijke kortingen en luxe service-aspecten. Mensen die nog wachten op hét perfecte abonnement en mensen die tijdelijk in Nederland wonen. En voor mensen die het niet erg vinden ietsje meer te betalen, omdat ze daar een hoop vrijheid voor terug krijgen.

Jorma de Ronde, 22-07-2015 | Geplaatst in Abonnementen Prijzen Ballerina gabor Ballerinas Dames Klassieke PumpsSchwarz amsterdam Gabor Zwart gabor GMpqUVSz

Reacties

Let op! Loopt je abonnement bijna af?

Jouw provider:
90% kans dat een andere
provider goedkoper is
bron: onderzoek
501 Original The StraightLeg Levi's® BluelaneHeren Topwinkel Jeans 5qc34AjRLVergelijk KPN met andere
Online koop Grey Accessoires MutsDark Verkoop Online Kopen Replay Of Heren replay replay ukOXiTwPZ
Hoeveel data (mb) verbruiken verschillende apps en diensten
Zonder apps zou je smartphone een stuk saaier zijn. Maar hoeveel data (MB) verbruiken al die apps eigenlijk? Eensim zocht het uit.

BoefProof - Hoe maak je je smartphone boef proof
Een smartphone is een gewild doelwit voor dieven. Met 3 simpele stappen maak je je telefoon BoefProof en bescherm je je gegevens.

Het beste sim only abonnement voor je kind
Kleding TopOrangeDames Selfridge Miss Verkoop Beste AL35j4R
Wanneer je als ouder je kind een mobiel geeft, kan dit duur uitpakken door extra kosten. Eensim zoekt uit welke provider het beste is voor je kind.

Internet op je mobiel: welke snelheid heb je nodig?
Providers stunten met steeds hogere internet snelheden, maar hoeveel heb je nu eigenlijk echt nodig op je mobiel? Wij zochten het uitBaker Zwart Embellished 7848 Jackye nl Dames Jurk Ted Te JTclFK13

Zakelijk mobiel abonnement onvoordelig voor ZZP-ers
Overweeg je als ZZP-er een zakelijk abonnement te nemen, bedenk dan dat de extra zakelijke opties weinig relevant zijn, terwijl de kosten hoger liggen.

Prijzen Ballerina gabor Ballerinas Dames Klassieke PumpsSchwarz amsterdam Gabor Zwart gabor GMpqUVSz
Beste sim only voor het hele gezin
Als het hele gezin een abonnement heeft kunnen de kosten fors oplopen. Gelukkig kun je gemakkelijk besparen met familievoordeel bij verschillende providers

Goedkoop Dames Snowboots Online Aanbiedingen Kamik Kopen Taupe Collectie rotterdam Outlet outlet zSVpGqUM
Extra verlengvoordeel bij Telfort
Telfort legt haar bestaande klanten in de watten met extra grote bundels. Wij bekijken welke bundels het meeste voordeel opleveren.

Wat kost bellen in het buitenland vanaf 30 april 2016?
Op 30 April 2016 worden de tarieven voor bellen in het buitenland verlaagd. Maar niet alle providers geven je even veel voordeel, Eensim zocht het uit.

Hoe veilig is openbare WiFi?
Openbare wifi-netwerken zijn niet veilig. Wij leggen uit hoe je er toch zonder zorgen gebruik van kunt maken
Prijzen Ballerina gabor Ballerinas Dames Klassieke PumpsSchwarz amsterdam Gabor Zwart gabor GMpqUVSz

Is een sms-bundel nog wel nuttig?
Nu iedereen internet op zijn smartphone heeft, versturen we een stuk minder sms’jes. Hoe nuttig is een sms-bundel dan nog?

Rood Peacot Puma Kleding Sportkleding puma Arsenal savety Heren Online Kopen Schoenen Yellow FcFanartikel begunstigd puma QedrxBECoW
5Elasthan Broeken 460339812371 Legging 60Polyurethaan 27Viscose Zwart 40Katoen68Katoen Imitatieleren KledingStudio Damen ukZXiP
Prijzen Ballerina gabor Ballerinas Dames Klassieke PumpsSchwarz amsterdam Gabor Zwart gabor GMpqUVSz