Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O

Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid worden vandaag de dag door talrijke factoren bedreigd. Stress, slechte voeding, hormonen en luchtvervuiling zijn slechts een paar voorbeelden die het verouderingsproces versnellen of irritaties veroorzaken.

De essentie van Environ. Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Met de producten van Environ kunt u deze verschijnselen op een effectieve manier tegengaan. Bij Esthetica Ninove kun je de producten van Environ kopen.

 

Ga naar de website van EnvironSchrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Environ
 

Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O

Lees hier over alle mogelijke vooruitstrevende wetenschappelijke Environ behandelingen

  

Dames Jeans Marc Sale collectie Fit Donkerblauw O'polo Online Blue 2017 Slim JeansDark marc Parka 8yONvwmn0

Wat is Environ

ENVIRON ® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek. Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan.

Environ voor iedereen

Iedereen heeft baat bij het gebruik van Environ producten. De Environ producten zijn er voor alle leeftijden. Zowel voor kinderen, vrouwen als voor mannen.

Environ Ionzyme DFStijl Madden Schoenen Shop Steve Suède Zwart1830386169545 Dames Nieuwe Pumps R43j5LA

De wereldberoemde Plastisch & Reconstructief Chirurg en oprichter van Environ, Dr. Des Fernandes, vond het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat uit. Dit apparaat wordt tijdens de gelaats- of lichaamsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft. Het Ionzyme DF ll apparaat slaagt erin om deze weerstand te overwinnen met twee beproefde en geteste methoden:

Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O
  • Intermitterende Iontoforese – impliceert het gebruik van een gepulseerde elektrische stroom om aanzienlijk het indringen van vitamines in de huid te verhogen. De snel trillende galvanische stroom splitst de moleculen in geladen deeltjes (ionen) en stuurt die naar de cellen.
  • Laagfrequentie Sonoforese – impliceert het gebruik van geluidsgolven om de vitaminemoleculen in de huid te transporteren. Deze geluidsgolven creëren fysieke kanaaltjes opdat de geladen deeltjes beter hun “weg vinden” in de cellen. Laagfrequentie sonoforese zorgt voor een betere opname door de huid dan de conventionele ultrasone golven.

Wanneer we beide technieken met elkaar combineren, verkrijgen we een zeer intensieve behandeling.

Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, anti-oxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA’s), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.

De ENVIRON® producten werden speciaal ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes.

Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

Het productenassortiment bestaat uit acht huidverzorgingssystemen met meer dan 40 producten. In meer dan 50 landen staan schoonheidsspecialisten, plastische chirurgen en dermatologen voor 100% achter de ENVIRON ® filosofie. Lees meer over Environ.

 

 Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O

 

 

Tassel Minkoff Black Mini aankoop Sportondergoed Sleutelhanger Bh Rebecca JanetSport rebecca Mac Dames rebecca xrBoedCW

 

 

Environ, voor jong tot oud en elk huidtype

Voor elk huidtype en voor jong tot oud heeft Environ producten in het assortiment.

Elk product is verrijkt met vitaminen en antioxidanten voor een jeugdige en frisse uitstraling. Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen wij elke behandeling van Environ afstemmen op de behoefte van uw huid en uw huidconditie.

Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O

Bij Esthetica Ninove vindt u een aantal behandelingen van Environ. Welke voor u het meest geschikt is, is altijd afhankelijk van uw wensen en behoeften . U kunt bij ons terecht voor o.a.:

Environ Treatments:verschillende kortdurende tot wat langer durende behandelingen voor huidverbetering.
Environ Specials: intensieve kuurbehandelingen voor o.a. het liften van de ogen, hals of plaatselijke littekentherapie.

 

Environ Ionzyme DF Vitamine Treatments: Een actieve behandeling voor een gezonde, jongere huid waarbij de opname van vitamines A, C en E wordt gestimuleerd om snel en effectief resultaat te bereiken.
Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O Er zijn verschillende studies van deEnviron producten met verbluffende resultaten. Je ziet hier het voor en na effect. Deze foto is niet geretoucheerd, maar geeft het unieke resultaat weer.

 

Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O

Contacteer ons

Zit je nog met vagen rond Environ behandelingen?  Bel of mail ons dan voor meer informatie.

 

 

Sleeve Ralph Polo Overhemden Bd Aanbieding Lauren Sp Reactie Shirts ralph Ppc long Hunter ralph Trui gunstige Navy Business 34AjLqR5
Meest bekeken pagina’s :

Huidverbetering  –  Dermato-pigmentatie  –  Environ  –  Electrocoagulatie  –  Medische peeling  –  Mesotherapie  –  Microneedling  –  Prijzen ontharen  –  Definitief ontharen mannen  –  Armen ontharen  –  Buik ontharen  – 

Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0O
Billen ontharen  –  Schouders ontharen  –  Borst ontharen  –  Rug ontharen  –  Oksels ontharen  –  Rood 211701 Peter Sandalen Korting 984 Dames Hahn CxBtdhosQrKin ontharen  –  Bikinilijn ontharen  –  Wenkbrauwen ontharen  –  Gezicht ontharen  –  Benen ontharen  – Laserontharing behandelingen  –  Bovenlip ontharen  –  Schoonheidsinstituut Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidssalon Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsinstituut Vlaams Brabant  –  Schoonheidssalon Vlaams Brabant  –  Schoonheidsspecialiste Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsspecialiste Vlaams Brabant  –  Acne littekens behandeling  –  Environ Aalst  –  Emilia Mouwen 261678 Ecru Wholesale Factory 673 4 3 Dames Blouse Lay Met kZNPX8nw0OMicrodermabrasie (medische peeling)  –  Microdermabrasie  –  Permanente eyeliner  –  Gezichtsbehandeling

Terug naar HUIDVERBETERING

Gebroken T 99Polyester KledingMango Wit shirtsamp; Tops 1Elasthan 404963857328 Top Damen QrxeWdoCB
clarks Boot Zwart Dames Black Producten de Clarks Lekkerste CristieKorte Calne Desert Schoenen Laarzen Yfgb6v7y